Om oss

Ulrika Barksjö Fors  Sport och idrott har alltid haft en central roll i mitt liv även om det dröjde till tidigt 2000-tal innan jag aktivt började jobba inom området. Från att ha suttit på kontor i många år tog jag steget och gjorde en helomvändning i mitt liv . Jag utbildade mig till personlig tränare och friskvårdskonsult 2005-2007 och det var även då jag började jobba inom Puls & Träning. År 2008 öppnade jag mitt första egna gym och det är en satsning som jag aldrig har ångrat! Det har varit en fantastisk resa att få jobba med alla härliga kollegor och underbara medlemmar. Att få hjälpa andra till motivation och inspiration inom det breda området hälsa känns fantastiskt!    Ulrika driver tre gym inom Puls & Träning i Fruängen, Örnsberg och Midsommarkransen. På vår träningsresa träffar du Ulrika främst på vårt aktivitetsprogram, Ulrika har spenderat mycket tid i regionen de senaste fem åren är väl bekant med fantastiska Sitges!

Ulrika Barksjö Fors

Sport och idrott har alltid haft en central roll i mitt liv även om det dröjde till tidigt 2000-tal innan jag aktivt började jobba inom området. Från att ha suttit på kontor i många år tog jag steget och gjorde en helomvändning i mitt liv . Jag utbildade mig till personlig tränare och friskvårdskonsult 2005-2007 och det var även då jag började jobba inom Puls & Träning. År 2008 öppnade jag mitt första egna gym och det är en satsning som jag aldrig har ångrat! Det har varit en fantastisk resa att få jobba med alla härliga kollegor och underbara medlemmar. Att få hjälpa andra till motivation och inspiration inom det breda området hälsa känns fantastiskt!

 

Ulrika driver tre gym inom Puls & Träning i Fruängen, Örnsberg och Midsommarkransen. På vår träningsresa träffar du Ulrika främst på vårt aktivitetsprogram, Ulrika har spenderat mycket tid i regionen de senaste fem åren är väl bekant med fantastiska Sitges!

Sabina Derneby  Jag har alltid brunnit för träning och friskvård. Redan som 12-åring började jag med friidrott, min gren var medeldistans, vilken jag tävlade inom i flera år under ungdomstiden. Sedan fastnade jag för styrketräning vilket var på den tiden, 70, 80-tal, kanske inte så vanligt som tjej. Sedan 1997 har jag jobbat i friskvårdsbranschen som instruktör i flertal klasser och utbildade mig som personlig tränare 2001. År 2003 åkte jag till San Fransisco för att ta en yogalärarutbildning och startade därefter en egen yogastudio. År 2009 öppnade jag mitt eget gym vilket varit min absoluta dröm! Som personlig tränare försöker jag alltid få mina kunder att hitta glädje och det man själv tycker är roligt. Om du tycker om det du gör, lyckas du alltid. Ingen dröm är för stor!  Sabina driver Puls & Träning Rålambshov och kommer att hålla ett flertal pass under träningsresan.

Sabina Derneby

Jag har alltid brunnit för träning och friskvård. Redan som 12-åring började jag med friidrott, min gren var medeldistans, vilken jag tävlade inom i flera år under ungdomstiden. Sedan fastnade jag för styrketräning vilket var på den tiden, 70, 80-tal, kanske inte så vanligt som tjej.

Sedan 1997 har jag jobbat i friskvårdsbranschen som instruktör i flertal klasser och utbildade mig som personlig tränare 2001. År 2003 åkte jag till San Fransisco för att ta en yogalärarutbildning och startade därefter en egen yogastudio. År 2009 öppnade jag mitt eget gym vilket varit min absoluta dröm!

Som personlig tränare försöker jag alltid få mina kunder att hitta glädje och det man själv tycker är roligt. Om du tycker om det du gör, lyckas du alltid. Ingen dröm är för stor! 

Sabina driver Puls & Träning Rålambshov och kommer att hålla ett flertal pass under träningsresan.

Gabriella Picano  Sedan barnsben har jag ägnat mig åt idrott och träning, så det kändes naturligt att jag skulle börja jobba inom området, även om jag hann med en kortare karriär inom PR och kommunikation. Under mina tidigaste år ägnade jag mig åt simning till jag upptäckte dans i 13-årsåldern. Några år senare hittade jag in till gymmet och gruppträningssalen, och har varit fast sen dess! År 2013 utbildade jag mig till gruppträningsinstruktör och senare till personlig tränare. Jag älskar variation i träningen och instruerar ett flertal klasser såsom dans, styrka, core och rörlighet. Jag drivs av att inspirera andra och hjälpa dem att nå sina mål, stora som små. Jag tror på att träning ska vara kul, lättillgängligt och anpassat - alla kan hitta något de gillar! Gabriella jobbar som personlig tränare och instruktör på Puls & Träning Telefonplan samt Frösunda Park och under träningsresan träffar du henne främst under de olika träningspassen. Hon har även bott och varit mycket i Barcelona och tipsar gärna om upplevelser du inte vill missa!  

Gabriella Picano

Sedan barnsben har jag ägnat mig åt idrott och träning, så det kändes naturligt att jag skulle börja jobba inom området, även om jag hann med en kortare karriär inom PR och kommunikation.

Under mina tidigaste år ägnade jag mig åt simning till jag upptäckte dans i 13-årsåldern. Några år senare hittade jag in till gymmet och gruppträningssalen, och har varit fast sen dess! År 2013 utbildade jag mig till gruppträningsinstruktör och senare till personlig tränare. Jag älskar variation i träningen och instruerar ett flertal klasser såsom dans, styrka, core och rörlighet.

Jag drivs av att inspirera andra och hjälpa dem att nå sina mål, stora som små. Jag tror på att träning ska vara kul, lättillgängligt och anpassat - alla kan hitta något de gillar!

Gabriella jobbar som personlig tränare och instruktör på Puls & Träning Telefonplan samt Frösunda Park och under träningsresan träffar du henne främst under de olika träningspassen. Hon har även bott och varit mycket i Barcelona och tipsar gärna om upplevelser du inte vill missa!